Instagram utoljára elérhető kikapcsolása lépésről lépésre

Szerző: drDROID

Az Instagram a felhasználói számára egy roppant ellenszenves újítással kezdte 2018-as évet, bevezette az utoljára elérhető státuszt, amely informálja ismerőseinket, hogy mikor jelentkeztünk be utoljára az alkalmazásba. Bár manapság az emberek szívesen osztanak meg információkat magukról, mégis vannak olyan dolgok, amelyeket szeretnénk, ha rejtve maradnának. Tapasztalataink szerint ilyen információ például az, hogy kiknek az adatlapját néztük meg, vagy az ebben a cikkben részletezett utoljára elérhető státusz.

A státuszt a Direct részben találjuk, vagyis azok számára lesz látható, akikkel korábban már chateltünk az alkalmazásban. Szerencsére a funkciót néhány pillanat alatt lehetőségünk van kikapcsolni, de fontos tudunk, ezzel attól a lehetőségtől is elesünk, hogy mi láthassuk mások bejelentkezésének utolsó időpontját.

Ez is érdekelhet: Mit jelentenek a Viber elérhető és a Viber megtekintve státuszok?

Instagram utoljára elérhető kikapcsolása lépésről lépésre

Az eljárás android és iOS operációs rendszer esetén egy kissé eltér, így az alábbiakban két megoldást is ismertetünk.

Android operációs rendszeren:

Instagram utoljára elérhető kikapcsolása

Instagram utoljára elérhető kikapcsolása

  • Nyissuk meg az Instagram alkalmazást a telefonunkon.
  • Érintsük meg a Profil ikont a jobb alsó sarokban.
  • A Profilunk oldalán válasszuk a jobb felső sarokban a menü ikont.
  • A Lehetőségek között keressük meg az Aktiviás megjelenítése opciót, majd a kapcsoló segítségével kapcsoljuk ki.

Ez is érdekelhet: Rosszul alszol? Az Android éjszakai üzemmód segíthet!

iOS operációs rendszeren:

Instagram utoljára elérhető kikapcsolása iOS operációs rendszeren

Instagram utoljára elérhető kikapcsolása iOS operációs rendszeren

  • Nyissuk meg az Instagram alkalmazást a telefonunkon.
  • Érintsük meg a Profil ikont a jobb alsó sarokban.
  • A Profilunk oldalán válasszuk a jobb felső sarokban a Profil módosítása gomb mellett a menü ikont.
  • A Lehetőségek között keressük meg az Aktiviás megjelenítése opciót, majd a kapcsoló segítségével kapcsoljuk ki.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Ezek is érdekelhetnek: